Sembang Sembang Bowling

Wednesday, March 30, 2011

#86 RESULT SECOND MEETING SEASON 3

Kekonon malam semalam nak buat siaran lansung bagai lah kannn...
Manalah tahu kot-kot boleh lawan penyampai sukan hasbilah owang..
Mek boleh jadi, Mek Wok!! Muaahhahhhaaa...
Alih-alih.. HADOOOO!!
Berkejaran dgn anak pinak, nak hencing lah.. nak u'uk lahhh.. Macam-macam hal!!
Haihhh... Gitu lah kan kalo dak beranak pinak ni...
Siaran lansung ke mana.. ape ke mana...
Mek kena jadi babysitter plak dok mengasuh bebudak ni tengok doremon sambil makan bertih jagung!!

Malam tadi, seperti yang telah diberitahu oleh Abg Fink dalam entry sebelum ni, iaitu sesi gantian bagi bulan Mac. Sesi gantian ini adalah sesi yang terakhir untuk season ni. Jadi, bulan depan kalo ade sesape yang tak dapat hadir walaupun dengan alasan munasabah ke, munaserawak ke, no kompromi dah yer... Takde dah nak ganti-ganti.. tak koser dah!! Fenat tauuuu!!!

Malam tadi  juga, kita ada 2 org peserta baru, iaitu En. Fakaruddin dan En. Fazly. Terima kasih kerana masih lagi memberi sokongan kepada Payday. Harap-harap bulan-bulan akan datang pon, datang lah yer.. jgn hot-hot chicken shit plak... (tapi kalo tak dtg pon, ok jugak... ngeee~~~)
Dah la bulan lepas takde, tetibe bulan ni dtg bagi kejutan plak! Pulak tu dlm sesi gantian pulak! Mencik tau... Siannnnn kat Abe Sayey Mek tuhh... blh plak En. Fakaruddin mendahului 2 pin dari total point Abe sayey Mek, En. Azrol... Huh!! Bikin Fanasssssssssss jer kannn...

ek.. eh....
Alamak!
Panjang pulak mukadimah.. muahahhahaa....
Yer la.. yer laaa.. ni hah result rasmi...
Kalo tak nampak, mcm biasa.. 
klik kat gambar utk tumbesaran!!!

Dialog kak Na Abg aziz dimalam liga aritu...
"Ilaaa.. sebab ila ajaq kak na pasal tangan tu yang malam ni menjadi sikit..."
Hehehhehe... Chaiyokkk Kak Na!!!!
Sepanjang 3 musim, ini lah kali pertama kak na dapat POINT!
1 pon jadi lahhh... hehehhehe....

Bang Rossss... Ohh.. Bang Rosss...
terima lah kenyataan yer Bang Rossss.... ngee~~

Dr. Tun... Menang handicap lagi yer... hehhehehe... Peace!!

Wahhh.. AED... Hook dah MENCONGKAMMMM dah skang ni!!! Takut ai....

*I pon nak tahan teksi mcm Abg Fink lah... Nak pegi Jusco.. nak beli Mascara.... TEKSIIIIIIIII*

1 comment:

RMIC Bowling said...

Terima kasih penganjur ...