Sembang Sembang Bowling

Wednesday, June 22, 2011

#91 FINAL MUSIM KE 3

 
TOK TAK! TOK TEK!
TOK TAK! TOK TEK!
PI SANA... P SINI....
UBAH SANA... UBAH SINI....

TUP TUP...
DAAAAAAH SAMPAI FINAL YERRR!!

MEK SUKAAAAAAAAA!!!
ORGASMA BERGANDA!!! :))

JOHAN RM300!!!
bakal menjadi milik siapa????
?????

Adakah...

 Hook Bowlers yang kejap ok, kejap meletop-letop, kejap melelong tu??
Tapi yang pasti... SOKMO HOOK LONGKANG! ahaks!

Atau pun....
Bakal milik....

Pemain straight yang baling straight pon boleh stike!
Tapi yang pasti, pemain straight pasti akan SPLIT!!!!
Huh!!

Ade sesape spinner bowler???
 Yang konon-konon bola pusing mcm gasing tu????
Boleh mengidam ke RM300 tu????
Ahaksss!
Tapi kalau dapat RM300, nak suruh beli bola mcm ni...
Baru betul SPINNER BOWLERS!!

Yang pasti, sabtu malam ni, MEK BOWLING nak pakai mcm ni...
KELLASSSSSS KAK MARIA!!!
Dah la skang pon baru duduk carta
U ols dah kecut perut....
Tambah-tambah kalau pakai lagu tu kannn....
SENANG MAK NAK CARAS U OLS!!!

Hahahahhaha!!!

Ape-ape pon....
Mek Bowling nak ucapkan SEMOGA BERJAYA kepada semua pemain....

Jangan SERIK utk join lagi liga payday ni....
Maklumlah.. kami juga manusia biasa.. Punya kesilapan dan salah silap sana sini....

Akhir kata,
agak-agak u ols lah kan... Sapa lah yang empunya diri gaya acting mcm dlm gambar ni??


Kalau sape teka dengan tepat, Mek akan bagi hadiah misteri hari Sabtu tu nanti!!!!

Chekedoutttt!!!!



*gurau-gurauan membawa bahagia....*

1 comment:

RMIC Bowling said...

Itu macam Abg Aziz sahaja!