Sembang Sembang Bowling

Thursday, June 2, 2011

#90 KEPUTUSAN PENUH PERTEMUAN KE 3

ASSALAMUALAIKUM......

Wahhhhhhh!! Lama Mek tak interframe kat sini khennn....
Al-maklumlah... 
Mek skang dlm cita-cita nak jadi Chef... dok kalut buat kek karemel sampai tak tido!
Hari ni, udah rasa mcm jadi zombaaa... Mata ni beratttttttt jer nak bukak....

Ape-ape pon, jangan lupa tempah Kek Karemel Mek yerrr...
Wahahhahahahahha!!

Ok lahh...
Ramai pasti tak sabar2 nak tunggu the result the malam tadi khennn...
Abg. Fink tu pon sebok calling2 nak tanya result dia.. Sebok jer tau!
Macam lah dia dok dlm ranking... tetttttttttttttttttttt!!
Sabar laaa.. Mek dok tgh olah ayat2 yang terbaik utk u ols tau!!

U olsss....
Setelah sekian lama Payday kita senyap sepi... 
Sampai blog pon dah dah ade hantu kum kum lah, hantu kak limah lah... kan...
Nampak sangat blog ni bersawang-sawang kaedah nyer...

Semalam, seramai 22 peserta liga yang dapat hadit utk memeriahkan suasana...
Terima kasih sangat2 pada u ols semua yang memang sporting gilerr!!!
Mek rasa mcm nak shuffle....

Liga Payday 2011 yang berlansung di Ole-Ole Superbowl, Kulim...
Ini keputusannya....

Macam biasa lah.. Klik gambar utk BESAR PUNYAAA!!!

Malam tadi, Mek pon tatau ape aura yang dah Abg Fink bagi kat Mek...
Sampai Mek boleh dapat avg 170 tuu... Selalu nyer takat avg 160 jer lah muka Mek ni...
Tapi kesian kat Abg Fink yang nan hadooooo game nyer semalam...
Bersimpang siur bola nyer... sampai sanggup nak amik spare pakai house ball... hehhehe.. Lepas tu, pasrah lahhhhh....

Ini pulak Ranking utk setakat 3 kali permainan...
Ade harapan ke Mek nak merangkul skali lagi tahta Top 5??

HEhehhehehehee... Macam ade jerrr....

Grand Final nanti harap2 boleh lah main mcm ni.. huuhuhuu!!!

Ok U ols...
Enjoy your meal... *eh! tetibe*

Byeeeeeeeeee!!!

2 comments:

RMIC Bowling said...

Tahniah penganjur ... tidak sabar nak berentap Finale nanti walaupun tidak berpeluang untuk jadi "champion"...
Mmmm... tidak "practice" dapat 5 mata (3 minggu rehat sebelum siri 3).
Hari-hari main dapat 0 mata ... (siri 2)...hahaha.
Macam ini kena rehat sahajalah... duit pun sudah kering...hehehe

RMIC Bowling said...

Ila, bulan lepas Fakaruddin dapat tempat pertama. Saya nampak mata dia kosong... mungkin ada kesilapan.